måndag 19 september 2011

Macroner

Jag hade lite tråkigt igår så jag bestämde mig för att baka lite. Jag har dessutom varit extremt sugen på att baka macroner ett tag nu så det fick bli det denna gången. Testade några nya smaker och sätt som jag inte gjort innan.

Detta är jordgubbs macroner som jag testade att göra prickar och sträck på som jag hade sett i en amrikansk tidning och ville självklart testa. Tyckte dom blev riktigt tuffa.



 Det blev 2 gånger satsten så blev nästan 90 stycken så jag gjorde 3 olika smaker.
Dessa är med mörk choklad smörkräm, men tyvärr så blev skalen inte så bruna som jag hade velat.

Dessa är jordgubbs smak i. Jag mixade jordgubbar och blandade i smörkrämen. Det viktigaste är att smörkrämen och jordgubbarna har rumstemperatur. Och blanda länge för de finns risk att dom skär sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar